Μόλις τέλειωσε μια ακόμα εκδήλωση σχετική με τα κόμικς, στην οποία συμμετείχαμε ενεργά ως εκθέτες και εκπρόσωποι άλλων εκδοτικών οίκων (Inkpress/Κορμοράνος και Κέδρος). Η τέταρτη φορά που συμμετέχουμε σε αυτήν, και κάθε φορά τα συναισθήματα της επιστροφής είναι τα ίδια. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εκδήλωση για εμάς είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες, αφού επικρατεί μια πιο φιλική και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, κρατώντας μόνο τα θετικά αυτής. Ήρθε η ώρα για ευχαριστίες λοιπόν…

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που κάθε φορά έρχεται με κρύο, ζέστη, βροχή, ήλιο, Βαρδάρη, νηνεμία, συννεφιά ή ξαστεριά, χαμογελαστός και ορεξάτος για κουβέντα. Κάθε φορά που βλέπουμε νέους ανθρώπους να μπαίνουν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, ανοίγει η καρδιά μας με τη διάθεση που έχουν να μάθουν καινούρια πράγματα, σε όποια ηλικία και αν είναι. Τελικά όμως εμείς μαθαίνουμε από εκείνους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νίκο Δαλαμπύρα για όλη τη διοργάνωση, η οποία κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στον συνεταίρο του στην Ένατη Διάσταση Πάνο Κρητικό, την ομάδα Inkorrect και όλους τους εθελοντές που αφιλοκερδώς κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη με την παρουσία τους. Στo Γαλλικό Ινστιτούτο που διατηρεί έναν χώρο καθαρό και τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το εγχείρημα τα τελευταία χρόνια (ακόμα και τον creepy guy). Στους υπόλοιπους εκθέτες που μοιράζονται μαζί μας τον χώρο πίσω από τους πάγκους για τέσσερις μέρες και είναι όλοι χαμογελαστοί. Και τέλος, ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες για την έκθεση και την παρουσία τους, που μας ενθαρρύνουν με το ταλέντο τους.

Η κούρασή μας είναι μεγάλη, αλλά η χαρά μας μεγαλύτερη. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε του χρόνου, σε μια ακόμα πιο όμορφη έκθεση, σε λιγότερο Παράξενες Μέρες.

Και για να μην νομίζετε ότι ξεχνιόμαστε, μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ελπίζουμε να έχουν φτάσει οι νέοι τίτλοι μας στα βιβλιοπωλεία (βλ. Διανομείς), ώστε να μπορείτε να κάνετε όμορφα γλυπτοζομπικά Χριστούγεννα! Τέλος, στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, θα τα πούμε στη Λέσχη Φίλων Κόμικς για την παρουσίαση του OMG, Zombie! #2. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε επίσημα γι’ αυτό.