Παρουσίαση του OMG, Zombie! μέρος δεύτερον στη ΛΕ.ΦΙ.Κ.

12308253_735958059868808_5733945475577237387_n

Οι Εκδόσεις Webcomics έχουν την τιμή να παρουσιάουν την νέα τους κυκλοφορία ΟΜG, Zombie! #2 του Νικόλα Στεφαδούρου, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς (Αγίας Ειρήνης 5, Μοναστηράκι), το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 20:00.

OMG, Zombie! #2 (γνωστό και ως) ΓΜΤ, Τα Ζόμπια!
Στην μεταποκαλυπτική εποχή του… όποτε, και αρκετά χρόνια πριν το… κάποτε, ο Μισέλ είναι… ζόμπι, είναι… gay, είναι… θρήσκος και μπορεί και… σκέφτεται! Μετά από μια μεγάλη υπαρξιακή, αλλά και αιματηρή περιπλάνηση, φτάνει μαζί με ορδές νεκροζώντανων έξω από την πόλη των Ξυπνητών. Εκεί όμως τον περιμένει μια ομάδα αφηνιασμένων κατοίκων με αρχηγό τον πορωμένο Καπ, την γλυκύτατη Μις… Μέηχεμ, τον αποτυχημένο Σκοτ, τον αναλώσιμο Μάικ και τη… Σοφή Κυρά. Μια ομάδα που σίγουρα δεν θα τον υποδεχτεί με τσάι και κουλουράκια…

Οι ομιλητές μας (με έξτρα συμμετοχή από τον Νίκο Κούτση, σχεδιαστή):
Νικόλας Στεφαδούρος: Δημιουργός του πρώτου και δοξασμένου από τις ορδές των νεκροζώντανων ΟΜG, Zombie! (Webcomics, 2014), του πανέμορφου Memory Lane (Jemma Press, 2014), συνεργάζεται με το Socomic.gr με το Αλεξάνδρεια, σχεδιάζει μπλουζάκια για το Teesney.com και διδάσκει σε ζωντανούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» (στο Νέο Ηράκλειο). Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και με εταιρείες παραγωγής video games, ενώ συνέχεια προσπαθεί να διώξει από πάνω του την αξιαγάπητη τυφλή γάτα του.
Τάσος Παπαναγιώτου: Κειμενογράφος και γραφίστας, ξεκίνησε τις εικαστικές σπουδές του στην Αγγλία, ολοκληρώνοντάς τες στη σχολή Βακαλό το 2005. Το 2006 συνέχισε για την απόκτηση τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στην Οπτική Επικοινωνία. Από το 2003 αρθρογραφεί σε πολιτιστικά περιοδικά και επιμελείται την προώθηση και παραγωγή μουσικών εκδηλώσεων (υπεύθυνος μεταξύ άλλων, και του ετήσιου αποκριάτικου “Zombie Thriller Party“). Είναι επίσης πιστοποιημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, με συμμετοχές σε μουσικά προγράμματα από το 2007 έως και σήμερα. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και σε ιστοσελίδες όπως η “Μηχανή του Χρόνου”. Συμμετέχει με εργασίες σε θεματικά σεμινάρια και διαλέξεις για την ιστορία της ποπ κουλτούρας και την επικοινωνία.
Κωνσταντίνος Μπαρμπάτσης: ξεκίνησε να διαβάζει κόμικς από την μικρή ηλικία των 9 λόγω της απίστευτης ανίας που του προκαλούσε η τηλεόραση. Από τότε μέχρι σήμερα διαβάζει κόμικς με εθιστικό τρόπο. Επειδή τα κόμικς που είχε να διαβάσει δεν ήταν ποτέ αρκετά, φρόντισε να μάθει να σκιτσάρει ώστε να κάνει τα δικά του κόμικς. Ένα χόμπι που διατηρεί για την προσωπική του διασκέδαση. Το 2010 βρήκε τον παράδεισο στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, έναν χώρο με βιβλιόθηκη κόμικς και ενα στέκι για όλους τους φίλους των κόμικς. Αγάπησε αυτό που χτίστηκε με τόσο μεράκι και έκτοτε είναι ενεργό μέλος της.

Εδώ και το λινκ για το ζομποιβέντ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.