Μετά από ένα τρελό Comicdom Con Athens 2016, ετοιμαζόμαστε για το The Comic Con 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 6-8 Μαΐου στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί, όπως και πέρσι, με διάθεση να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε πράγματα που θέλετε να μάθετε. Η περσινή εμπειρία μας έδειξε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να μάθει πράγματα για την 9η Τέχνη, αλλά φοβάται να ρωτήσει. Να η ευκαιρία!

Επίσης, θα θέλαμε να κάνουμε μια μίνι ενημέρωση για τις αποστολές των κόμικ και t-shirts των GRamers. H καθυστέρηση έχει δημιουργηθεί για δυο λόγους: ο πρώτος είναι ότι δυστυχώς δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες για τα νούμερα, ώστε να μπορέσουμενα ξεκινήσουμε μαζική παραγωγή σε μπλουζάκια, και ο δεύτερος ότι μετά το Comicdom ήταν λίγο δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι για το οποίο ζητάμε την κατανόησή σας.

Μια ακόμα ενημέρωση: επειδή το The Comic Con έχει είσοδο επί πληρωμή, θα φροντίσουμε αυτοί που δεν έχουν παραλάβει ακόμα το κόμικ τους και μένουν στην Θεσσαλονίκη, να μπορούν να πάνε συγκεκριμένες ώρες και να παραλάβουν έξω από την Αποθήκη Γ’. Οι ώρες θα ανακοινωθούν δυο-τρεις μέρες πριν την εκδήλωση. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει και να πάρει υπογραφές από τους GRamers, θα μπορεί να το κάνει μέσα στην Αποθήκη Γ’, ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εξάλλου, θα βρίσκεται όλο το τριήμερο στον ίδιο χώρο ο Ηλίας Κυριαζής για να υπογράψει το Elysium Online, και την Κυριακή 8 Μαΐου θα βρίσκεται εκεί και ο Νικόλας Στεφαδούρος (GRamers: The Comic, OMG Zombie!).