Οι εκδόσεις Webcomics μπαίνουν ξανά στον ρυθμό του Comicdom Con Athens 2017, ένα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για 12η χρονιά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα) και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Σίνα 41, Αθήνα) από την Παρασκευή 7 Απριλίου ως την Κυριακή 9 Απριλίου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Οι νέοι μας τίτλοι Hubris, Moufa και Το Σύννεφο θα παρουσιαστούν στο κοινό για πρώτη φορά στις 7 Απριλίου. Οι δημιουργοί Ευγενία Κουμάκη και Γιώργος Κομιώτης θα βρίσκονται για όλο το τριήμερο στο Artists’ Alley και ο Ηλίας Κυριαζής θα υπογράφει το Elysium Online στον πάγκο της Giganto Books. Στον πάγκο μας θα μπορείτε να βρείτε τον Γιώργο Μελισσαρόπουλο και το κόμικ του Θεοί Σε Κρίση και τον Νικόλα Στεφαδούρο με τα κόμικς GRamers: The Comic και την ολοκληρωμένη τριλογία OMG, Zombie! 

Έχουμε επίσης την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε και τους Κ. Ι. Ζαχόπουλο & Vincenzo Balzano, οι οποίοι θα βρεθούν στην Ελλάδα για να υπογράψουν και να μας μιλήσουν για το κόμικ τους Το Σύννεφο. Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου τους θα γίνει την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 19:00 και το Σάββατο 8 Απριλίου στις 13:00 θα παρουσιάσουν ένα πολύ ενδιαφέρον workshop με τίτλο “Pop-Τales”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με την παρουσία των καλλιτεχνών στον πάγκο μας: