Hubris

Αγοράστε το εδώ.

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον, η Δρ Ολίβια Μάρτεν των εργαστηρίων H.B.R.S. ανακοινώνει τηλεοπτικά ότι η μετενσάρκωση αποδεικνύεται επιστημονικά μέσω της δουλειάς της πάνω στα πεδία Λέιτον. Όταν δε το παρουσιάζει στο κοινό, όλος ο πλανήτης μένει αποσβολωμένος, και ένα κύμα αυτοκτονιών και ανεξέλεγκτης βίας κατακλύζει τον κόσμο. Ο Τζέις, αστυνομικός στην πόλη όπου έγινε η αποκάλυψη, προσπαθεί να φτάσει στη σύζυγό του, τη Σάνι, η οποία είναι έγκυος και περιμένει να γεννήσει δίδυμα ανά πάσα στιγμή. Όταν το μονοπάτι του διασταυρώνεται με αυτό της Δρ Μάρτεν, αρχίζει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι αποκαλύψεων που θα φέρει το ζευγάρι σε πολύ περίεργες καταστάσεις. 

“Μια ανατριχιαστική παραβολή βγαλμένη από τα όρια ανάμεσα στην επιστήμη και την πνευματικότητα”.                      -Mike Carey

Σενάριο & Σχέδιο: Ευγενία Κουμάκη
Είδος: Τρόμου, Επιστημονικής Φαντασίας
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Απριλίου 2017, πρώτη παρουσίαση στο Comicdom Con Athens 2017
Μέγεθος: 16,8 Χ 24 εκατοστά, 68 Έγχρωμες Σελίδες
ISBN: 978-618-83025-1-8
Τιμή: 9,90 ευρώ
Διαβάστε τις πρώτες σελίδες εδώ.


Λίγα λόγια από τη δημιουργό για τον εαυτό της:
“Γεννήθηκα το 1990. Οι γιατροί άργησαν να καταλάβουν πως στις φλέβες μου κυλούσε μελάνι αντί για αίμα, και όταν το συνειδητοποίησαν, ήταν ήδη πολύ αργά. Είχα αποφασίσει να γίνω καλλιτέχνης. Μετά από πολύ μελάνι, δάκρυα και ιδρώτα, έχω στο ιστορικό μου ένα πτυχίο της ΑΚΤΟ, ιστορίες σε φανζίν, ιστορία στην ανθολογία Womanthology της IDW, ιστορία μου αμαρτία μου, παρουσία σε live sketching events της Comicdom, συμμετοχές σε εκθέσεις και μηχανορραφίες, σχεδιασμό σκηνικών στο Μέγαρο Μουσικής για την παράσταση “Kiss me Kate” και ένα ατομικό τεύχος με τίτλο Η μεγάλη συνομωσία του καφέ, από τις εκδόσεις Comicdom Press. Για την ώρα, κάνω σχέδια σε στρατσόχαρτο δίπλα σε σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία, ενώ πίνω καφέ και αναρωτιέμαι γιατί περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τα flamboyant cuttlefish.”
https://www.facebook.com/KoumakiComics/?fref=ts
http://koumaki.deviantart.com/

One thought on “Hubris

Comments are closed.