GRamers: The Comic

Αγοράστε το εδώ.Cover

Αγοράστε το εδώ.

Οι GRamers σε συνεργασία με την Teesney, τον Νικόλα Στεφαδούρο και τις εκδόσεις Webcomics, επιθυμούν να φέρουν σε πέρας ένα υπερεπικό κόμικ που στηρίζεται σε άκρως πραγματικά γεγονότα, όπως τότε που τα στρουμφάκια βγήκαν παγανιά στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν σαπίσουν και τα τελευταία δοκάρια που στηρίζουν τη μαγική Βενετία, μια ιστορία απύθμενου εσωτερικού ψυχολογικού θρίλερ για γερά νεύρα θα εκτυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας, ενώ το πιάνετε με τα χέρια σας. Ο σατανικός εγκέφαλος Teesney θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους απεχθείς του GRamers, επειδή είναι πιο δημοφιλείς από αυτόν! Τι μπορούν να κάνουν οι GRamers για να τον σταματήσουν; Ε; Τι; 

Σενάριο: GRamers
Σχέδιο: Stef
Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15-17 Απριλίου 2016 “Comicdom Con” (Αθήνα), 6-8 Μαΐου 2016 “TheComicCon” (Θεσσαλονίκη)
Μέγεθος: 16,8 Χ 24 εκατοστά, 68 Έγχρωμες Σελίδες
ISBN: 978-618-80597-5-7
Τιμή: 7,50 ευρώ

Οι συντελεστές:

  • Οι GRamers είναι μια παρέα φραπεδομάχων φίλων, πλέον γνωστοί στο διαδίκτυο ως YouTubers και Twitch streamers. Από τον Δεκέμβριο του 2012 που ξεκίνησαν την παραγωγή βίντεο στο YouTube προσφέρουν καθημερινά βίντεο με περιεχόμενο Gaming, τεχνολογίας, κωμωδίας καθώς και εβδομαδιαία Vlogs. Επίσης, κάθε Παρασκευή παίζουν ζωντανά παιχνίδια στο Twitch, συζητώντας ταυτόχρονα με τους θεατές. Το YouTube κανάλι των GRamers έχει περισσότερους από 80.000 συνδρομητές στο YouTube και 30.000 followers στο Twitch και η παρέα των “GRamers” συνεχώς μεγαλώνει.
  • Νικόλας Στεφαδούρος είναι ο δημιουργός των δοξασμένων από τις ορδές των νεκροζώντανων ΟΜG, Zombie! (Webcomics, 2014 & 2015), του πανέμορφου Memory Lane (Jemma Press, 2014), συνεργάζεται με το Socomic.gr με το Αλεξάνδρεια, σχεδιάζει μπλουζάκια για το Teesney.com, γραφικά για την εκπομπή “Animaniac” του ALPHA και διδάσκει σε ζωντανούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» (στο Νέο Ηράκλειο). Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και με εταιρείες παραγωγής video games, ενώ συνέχεια προσπαθεί να διώξει από πάνω του την αξιαγάπητη τυφλή γάτα του.
  • Το Teesney.com είναι ένα μοναδικό e-shop που σχεδιάζει με χιουμοριστική διάθεση μοναδικές μπλούζες, καμβάδες και αφίσες! Σατιρίζουμε τους πάντες και τα πάντα μετατρέποντάς τα σε cartoon. Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια σχέδια σε μπλούζες και ψάχνετε για κάτι πρωτότυπο, και φρέσκο ή θέλετε να δείτε τον εαυτό σας να μετατρέπεται σε super ήρωα, το Teesney.com είναι εδώ για να δώσει τη λύση!
  • Η εταιρεία Webcomics ξεκίνησε το 2005 ως δημιουργός του πρώτου ελληνικού portal για webcomics, μια ενασχόληση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την οργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων με θέμα τα διαδικτυακά κόμικς. Ως εκδότικός οίκος δραστηριοποιείται ενεργά από το 2013, με πρώτη έκδοση το κόμικ του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη με τίτλο Σαν Όνειρο. Συνέχισε το εκδοτικό της έργο με τα Κατανοώντας τα Κόμικς (2014) και Ο Γλύπτης (2015) του Scott McCloud και το OMG,Zombie! του Νικόλα Στεφαδούρου (τρία τεύχη, 2014-2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.