Παρουσίαση του OMG, Zombie! #1 στην Έκθεση “Μισό Λεπτό”

Program-2014-2

Οι εκδόσεις Webcomics έχουν τρελή χαρά (γιούχου!) που κατάφεραν να πείσουν τον Μισέλ να εκδοθεί σε μορφή κόμικς! Το αποτέλεσμα είναι το OMG, Zombie! #1, το οποίο θα κυκλοφορήσει ελεύθερο για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 20 Νοεμβρίου 2014, τρομοκρατώντας το κοινό της Έκθεσης Κόμικς «Μισό Λεπτό», στο Γαλλικό Ινστιτούτο!

Στην μεταποκαλυπτική εποχή του… όποτε, και αρκετά χρόνια πριν το… κάποτε, ο Μισέλ είναι… ζόμπι, είναι… gay, είναι… θρήσκος και μπορεί και… σκέφτεται!
Πόσο τραγικά μόνος και περιθωριοποιημένος μπορεί να νιώσει ένας νεκροζώντανος που έχει… φάει τα ψωμιά του, και γυροφέρνει σαν την άδικη κατάρα αναζητώντας το νόημα της ζωής και… κρέας;
Ένα υπαρξιακό δράμα με πολλή βία, βυζιά, αίμα, έντερα, σπλήνες και λοιπές όμορφες σεκάνς.

Ο δημιουργός Νικόλας Στεφαδούρος θα παρουσιάσει το έργο του το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Φήμες λένε ότι θα απαγγείλει εδάφια της Βίβλου, αλλά δεν τις έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα. Μπορεί να τον βοηθήσει κάποιος που έχει σχέση με το Κατανοώντας Τα Κόμικς (π.χ. ο μεταφραστής του), οπότε θα μπορείτε να ρωτήσετε και πράγματα για τις εκδόσεις μας, όπως και για το διαδικτυακό portal webcomics.eu.

Ο Νικόλας Στεφαδούρος (Stef…) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανυπομονώντας να ξετυλιχτεί μπροστά του μια τεράστια καριέρα… στα κόμικς. Ναι, από μικρός… σάπιζε με το μολύβι στο χέρι και τους μαρκαδόρους… σκοτώνοντας την ώρα του φτιάχνοντας «μικυμάου». Από τότε που σπούδαζε, έχει σχεδιάσει κόμικς για το περιοδικό “ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ”, το “Σπίτι & Κόσμος”, οι “Διατροφούληδες”, τα “Παναιγύπτια” του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, το web περιοδικό “ΑΦΗΓΗSEE”, το free press “FROG City Guide Θεσσαλονίκης”, και άλλα πολλά βαρετά πράγματα. Τώρα τελευταία τον κυνηγάει ο Μισέλ για κάποιο θέμα “πνευματικών δικαιωμάτων”. Whatever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.